zaterdag 1 oktober 2011

december geschenkjes voor relaties of medewerkers?

Nog even en de feestelijke decembermaand breekt weer aan. Dit is de uitgelezen maand om uw relaties en/of medewerkers geluk te wensen in de vorm van een geschenkje. Wij beschikken over een uniek en uitgebreid assortiment geluksgeschenkjes dat zeer geschikt is om met Sinterklaas of Kerst aan uw relaties en/of medewerkers cadeau te doen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt al geluk cadeau geven vanaf 18 eurocent.
Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben, geven wij u hierbij enkele voorbeelden:
  • Notitieblokje (4 varianten) met op elk blaadje een afdruk van een gelukspoppetje. Bij afname van minimaal 100 stuks kunnen de notitieblokjes voorzien worden van uw eigen tekst en/of bedrijfsnaam.
  • Pen (4 varianten) voorzien van een gelukspoppetje. Bij afname van minimaal 500 stuks kunnen de pennen voorzien worden van uw eigen tekst en/of bedrijfsnaam.
  • Gelukspoppetjes verjaardagskalender.
  • Dubbele vierkante Kerst- en/of Nieuwjaarskaarten voorzien van toepasselijke gelukspoppetjes. Bij afname van minimaal 100 stuks kunnen de kaarten worden voorzien van uw eigen tekst en/of bedrijfsnaam.
  • Wilt u het geluk door blijven geven? Geef uw relaties en/of medewerkers dan een set kaarten cadeau waarmee zij zelf een ander geluk kunnen wensen.
  • Uiteraard kunnen al deze geschenkjes worden voorzien van een houten gelukspoppetje. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment.
Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijkt u dan ons assortiment op www.artasja.com. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via mail info@artasja.com of telefonisch
(06 4481 4377).
Met vriendelijke groet,
Jans Pilmeyer
Polderstraat 63
5509 LB VELDHOVEN
bannergelukspoppetjes.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten