maandag 14 oktober 2013

Uniek Kralenmagazine


Zoals je weet is het Artasja Kralenmagazine al te bestellen. Maar deze dagen verwachten we het, en gaan ze verder naar je verstuurd worden. Ben je al benieuwd wie er naast Artasja een creatieve invulling heeft gegeven om dit magazine mogelijk te maken? Onderstaande winkels willen wij graag bedanken voor deze fijne samenwerking in ons 1e magazine. Voor de meest leuke DIY ideeën hoor je het zeker ook in huis te hebben? Heb je een vriendin die zelf sieraden maakt?

Artasja Kralen Magazine: verkoopprijs: €1,50

Diverse instructies met foto's van sieraden maken vind je in ons magazine terug, maar ook speciale uitleg over technieken en materialen. Er staat ook een Artasja woordzoeker in waarmee je 25 euro (cadeaubon) kunt winnen en de mooiste (foto)  inzending wordt ook nog eens beloond met een cadeaubon. Verder mag iedereen foto's toesturen die we eventueel plaatsen in het 2e Kralenmagazine.

Omdat deze webshops geheel belangeloos hebben mee gewerkt aan het magazine, wil Artasja ze hartelijk danken. Kom ook kijken bij deze creatieve leuke webshops.

Artasja | Be-Flowerd | Puur! By Kivalo | Jeweleen

Fracor Creaties | Kralen voor de sier | Wollige Kadootjes

Morgen volgt er een leuke tip in ons nieuwe blog over het feest, spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten