dinsdag 14 januari 2014

Kadobon DIY Wedstrijd


Wat een geweldig 1e DIY sieraden wedstrijd met prachtige foto's die we ontvangen hebben. En wat zijn er veel Likes gekomen in het fotoalbum op Facebook! De 5 foto's die de meeste Likes hebben ontvangen hebben we in ons team afzonderlijk van elkaar bekeken. En de 1e foto die we hebben ontvangen heeft dé kadobon gewonnen ter waarde van €10.-. Wij willen Marit van 12 jaar van harte feliciteren met deze super prijs. Zo kan ze bij Artasja nog meer leuke DIY producten bestellen, om zelf nog meer sieraden van te maken. Namens het hele team van Artasja, van harte gefeliciteerd Marit, veel plezier met de 1e prijs!

Alle foto's maken nog kans om een vermelding te krijgen met foto en naam in ons 2e Artasja Kralen Magazine, dit is onze magazine met de leukste, mooiste creatieve DIY ideeën bij elkaar verzameld. Hiervoor gaan wij zelf 5 foto's uitkiezen die uniek, origineel mooi met vormgeving en bijzonder voor in ons magazine zijn.

Deze week gaan we deze winnaars een persoonlijke mail sturen, als jouw foto hiervoor in aanmerking zal komen. Wij willen iedereen bedanken voor de geweldige foto's. Voor de 2e DIY wedstrijd nieuwe foto's sturen via audrey@artasja.com !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten