vrijdag 3 januari 2014

Verzendkosten 2014

Het nieuwe jaar brengt ook weer wat vernieuwingen mee in onze webwinkel. Helaas moeten we meegaan in de verzendkosten verhogingen die PostNL in 2014 hebben doorgevoerd. Hierbij laten we meer informatie weten over het verzenden:

Afhalen van uw bestelling kan altijd op afspraak en is gratis. U kunt kiezen voor contante betaling bij afhalen of u betaald via de site met Ideal. Bij een bestelling tot en met € 35 bedragen de verzendkosten € 3,95 binnen Nederland met brievenbuspost. Uw bestelling groter dan € 35 verzenden we voortaan altijd met pakketpost i.v.m. het verdwijnen van poststukken via de brievenbus.

De bestelling tussen de € 35 en € 50 verzenden we tegen € 6,95 verzendkosten en uw bestelling tussen de € 50 en € 75 verzenden we voor € 4,95 met pakketpost. Boven het bedrag van € 75 verzenden we uw bestelling gratis met pakketpost. Met pakketpost sturen we u ook gratis een leuke goodiebag mee! Uiteraard zijn er ook artikelen die alleen met pakketpost kunnen worden verzonden, maar dan geeft de website dat bij het afrekenen zelf aan.

Bij pakketpost heeft uw pakket (meestal) de dag na verzending al in huis én u wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw pakket. Voor bestellingen binnen Europa zijn de verzendkosten € 9,50 met brievenbuspost bij een bestelling tot € 25. Daarboven verzenden we enkel met DHL pakketpost  voor  € 9,95. Bij een bestelling boven de € 75 betaald u € 7,95 verzendkosten en boven de € 150 verzenden we gratis met pakketpost DHL. Voor bestellingen buiten Europa kunt u contact met ons opnemen over de verzendkosten.

We proberen dé groothandel te blijven die goedkoop leveren, maar moeten nu helaas met de verzendkosten meegaan. Bedankt voor het begrip en bij vragen horen we het natuurlijk graag. Veel winkelplezier bij Artasja in een creatief 2014!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten