maandag 11 januari 2016

Geluk voor Yaël

De afgelopen maand hebben we iedere dag via onze Facebook pagina een gelukspoppetje cadeau gedaan aan iedmand die door jullie die dag werd genomineerd. Zo kwamen we in aanraking met de moeder en de familie van Yaël. Dit prachtige 13-jarige meisje is ernstig ziek. Deze maand moet ze een heftige operatie ondergaan. Om haar een steuntje in de rug te geven, hebben we daarom een speciale actie bedacht. Voor veel en kleurrijk geluk.

Bestel bij ons een gelukspoppetje van €0.35, zo verzamelen wij alle bestellingen voor haar en bieden haar persoonlijk deze gelukspoppetjes aan. Zo weet ze ook dat er extra aan haar gedacht zal worden in deze periode. Een bestel je een poppetje, dan krijg je van ons nog een leuke extra verrassing in je mail. Deze kan je weer gebruiken om haar nog eens te kunnen verrassen. Bestellen kan via de webwinkel of via Facebook. Dat kan door een persoonlijk berichtje te sturen met daarin je naam, mailadres en het aantal poppetjes dat je wilt gaan schenken. 

Maak dit aantal keer €0.35 over naar NL61INGB0005326647 t.n.v. Artasja Creatieve Toepassingen, onder vermelding van je naam. Wij plaatsen je naam ook op de kaart die we hierbij gaan toevoegen. En natuurlijk zorgen we dat de speciale gelukspoppetjes bundel voor Yaël versierd wordt met mega veel leuke, kleurrijke gelukspoppetjes. Doe je mee? Help mee, like, deel, zodat we Yaël een geweldige bundel gelukspoppetjes samen kunnen aanbieden. Want een beetje extra geluk kan ze wel gebruiken. Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten