vrijdag 1 januari 2016

Hoera! Artasja 10 jaar


Happy new Year! Wij wensen je een gelukkig, gezond en liefdevol 2016! En wij beginnen het jaar goed want.. wij vieren deze maand het 10-jarig bestaan van Artasja. Hoe bijzonder, hier zijn we heel trots op. Feest je met ons mee, volg onze blogs want er is zoveel leuks te vertellen. En dan ben je natuurlijk benieuwd hoe wij gaan trakteren, ga er voor zitten want we doen het goed!!

  • Bij iedere bestelling met pakketpost ontvang je een goodiebag. En nu zijn de goodiebags tijdelijk extra groot. Maak kennis met de XXL goodiebag. Met nog veel meer leuke verrassingen. Let op: zolang de voorraad strekt.
  • Op onze Facebook pagina verloten we onder al onze volgers de extra grote goodiebags, vol met cadeautjes van ons en andere webshops. Wie wil zo'n spannende goodiebag nou niet ontvangen. Like onze pagina, vermeld de naam van een vriendin wie je ook zo'n leuk cadeau zou wensen en deel onze pagina.
  • Bij alle bestellingen nu 10% korting bij je bestelling. Om deze korting te verzilveren moet je kortingscode "jubileum" worden ingevoerd. Vergeet niet op toepassen te klikken, want dan werkt het pas echt. De code is geldig t/m 7 januari 2016.

Feestelijke groetjes, Team van Artasja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten